CATERING SOLNA

Grill

Sommarens godaste fest!

Vegomat

Vegetariskt för alla smaker!

Bufféer

Bufféer för alla tillfällen!

Mingel

Snittar och annat gott!

Just nu

Häng med i vad som händer!

STOCKHOLM CATERING SOLNA

Gör som hundratals företag och privatpersoner, anlita Stockholm Catering för fest och event i Solna!
Vi har länge varit ett självklart val när det kommer till allt från uppiggande frukost till stärkande nattmat. Vi ordnar lunch, middag, härliga bufféer, lyxiga trerätters, hembakt fika, egengjorda drycker, mingel och fest!

Vi kan ordna det mesta inom catering och anordnar fantastiska event till underbara priser. De flesta kunder som kommer till oss stannar kvar många år. Vi är oerhört seriösa i alla led, alltifrån råvaror till ekonomi, miljö, personal och kvalitet. Vi har riktigt duktiga och kreativa kockar i köket och kan leverera sju dagar i veckan. Vi har enbart egna chaufförer som kan vår mat. Behöver ni hjälp med mer än bara maten har vi egen porslinsuthyrning. Du kan även hyra personal, kockar, grillar och möbler samt linne med mera.

Stockholm Catering är inte billigast och inte dyrast – men garanterat är vi de mest prisvärda. Dessutom är vi lösningsorienterade i varje enskilt uppdrag och har förmågan att med samma allvar ta oss an en buffé för 20 personer som att ensamma sköta maten till 35.000 personer på Gärdet. Välkommen till oss!

VÅRA KUNDER

SÅ FUNKAR DET

Det är enkelt att beställa catering från oss! Vi behöver ha din beställning senast fyra arbetsdagar innan leverans (fyra dagar = 96 timmar före bokad leveranstid). Meddela oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så ordnar vi alternativa rätter. Minsta beställning av catering från oss är 15 personer av varje rätt (om ej annat anges). All mat leveras upplagd på fat, varm mat levereras i värmeskåp. Våra egna chaufförer levererar er beställning alla dagar i veckan inom Stor-Stockholm mot en kostnad från 295:- (offereras vid varje förfrågan). Alla priser är exklusive moms 12%.

Vegetariskt= vegetarisk VegetarisktVegetariskt= vegan    = varm maträtt

KONTAKTA OSS

catering Solna rödbetor dragon buffé