KONTAKTA OSS

om du har frågor om studentfest – vi hjälper dig hela vägen!

STUDENTFEST

Dags för firandet av en nybakad student? Vi hjälper er med studentmottagningen! Vi har tagit fram tre menyer som passar perfekt för er studentfest. Samtliga menyer serveras rumstempererade vilket gör att ni enkelt kan engagera er i festen och era gäster. Hos oss finner ni även allt ni kan tänkas behöva för festen. Vi har egen uthyrning av porslin, bord, stolar, personal med mera. Våra studentmenyer serveras mellan den 25 maj och 19 juni.

Coronasäkra din studentfest!

Coronasäkra din studentmottagning, så att alla kan vara med! Nu när tiderna är som de är så erbjuder vi att vi lägger all mat på exklusiva individuella tallrikar med kupollock istället för att servera maten som en buffé. Men det bästa vi även erbjuder är att ni har möjlighet att även beställa enstaka tallrikar som körs hem till personer i riskgrupper som inte vill eller kan delta på festen. Låt dem fira med samma mat som ni andra och koppla upp er och skåla och gratulera via nätet. Tillkommande pris är 10:- per portion samt de extra transportkostnader som blir till dem som inte deltar på själva festen. Om ni önskar maten upplagd på individuella tallrikar med lock var vänlig ange detta i meddelándefältet så lägger vi med den kostanden i offerten!

Lilla Studenten

Krämig potatissallad med soltorkade tomater
Grillad kycklinginnerfile med örter
Herrgårdsdressing
Grönsallad
Tunnbrödsstubbar med färskost
Bröd och smör

Pris 99:-/person

Mellan Studenten

Liten ostpaj med smak av cheddar
Kycklingfilé bakad med örter och vitlök
Tunnskivad rostbiff med pickles
Bulgursallad med rostade grönsaker och örter
Örtdressing
Grönsallad
Bröd och smör
Liten brownie med jordgubbe

Pris 149:-/person

Stora Studenten

Västerbottenpaj med sikrom, rödlök och crème fraîche
Tunnbrödstubbe med renstek och pepparot
Skagenkanapé på mörkt bröd
Tunnskivad oxfilé med dressing
Krämig potatissallad på vårt vis
Grönsallad
Bröd och smör
Vaniljpannacotta med röda bär

Pris 199:-/person

Alla priser exkl. 12% moms.

SÅ FUNKAR DET

Det är enkelt att beställa catering från oss! Vi behöver ha din beställning senast fyra arbetsdagar innan leverans. Meddela oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så ordnar vi alternativa rätter. Minsta beställning av catering från oss är 15 personer av varje rätt (om ej annat anges). All mat leveras upplagd på fat, varm mat levereras i värmeskåp. Våra egna chaufförer levererar er beställning alla dagar i veckan inom Stor-Stockholm mot en kostnad från 250:- (offereras vid varje förfrågan). Alla priser är exklusive moms 12%.

Vegetariskt= vegetarisk VegetarisktVegetariskt= vegan    = varm maträtt

BESTÄLL CATERING HÄR

Vi kommer att skicka dig en offert där du ser beställning och priser. När du tackat ja till offerten är bokningen klar.

Bokningsregler hittar du här.

wordpress hemsida wordpress hemsida