OM OSS

Om oss

Stockholm Catering är ett familjeföretag med hjärta! 

2008 startade vi – tre generationer Engström & Smålänning – Stockholm Catering genom att etablera vårt kök mitt i Årsta partihallar. Jag som ansvarar för verksamheten idag heter Anders Engström, och har ett långt förflutet inom restaurang och eventverksamhet. Vi är idag tre ägare, jag samt Daniel Smålänning och Andreas Norrman, som har varit med sedan vi startade vår verksamhet. Min far, Bert Engström som var gammal åkare, gjorde sina sista leveranser för oss då han var 82 år, han kunde även på ålderns höst. Sedan några år har jag även fått in min andra son Niklas Smålänning i bolaget. Därför att det är underbart att ha familjen nära!

Kärleken till maten

är det som driver oss, att hitta de bästa råvarorna som är i säsong och att laga och presentera dem på allra bästa vis är det vi lever för. Som ett resultat av detta finner oss i Årsta Partihallar, allt för att få direkt närhet till de bästa råvarorna.

Vår personal

har alla olika bakgrund, det som krävs av alla som jobbar här är ett stort intresse för mat och människor. Alltså har vi alla en brinnande passion att alltid söka det bästa resultatet. Du hittar oss oftast i vårt stora kök i Årsta Partihallar på Fiskhallsvägen 18. För oss är personalen viktig och i vår bransch är det då viktigt med ett kollektivavtal och sedan många år har vi det. Vi jobbar hårt för att sköta vår ekonomi och har nu haft AAA för våra finanser under fyra år.

Miljö och hållbarhet

är självklarheter för ett företag som vill verka i Sverige idag. Som ett resultat av detta håller vi i nuläget på att både Kravcertifiera vår verksamhet samt även skaffa oss ISO 14005, vilket är ovanligt inom cateringbranschen. Vi skall vara klara våren 2022.

Sponsring

Vi har en målsättning att varje år lägga en procent av vår omsättning på sponsring. Vår stora del går till Sundbybergs IK fotboll, som sedan många år är en av de föreningar som verkligen har en bra och bred verksamhet. Utöver det så går mycket av sponsringen till härbärgen och viss social verksamhet som Korpen bedriver. Sedan har vi i skrivande stund under coronapandemin bjudit på mat till både Södersjukhuset och Akutsjukhuset som försvaret byggt i Älvsjö. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. 🙂

 

Vill du veta vad vi har gjort mer och vad vi kan göra för dig? Ring eller maila, så hörs vi!

Följ med i vad som händer på Stockholm Catering här!

Väl mött!
/Anders Engström & personal

om oss ägare anders engström stockholm catering

Självklart har vi kollektivavtal


– och goda finanser!

om oss daniel smålänning  om oss andreas norrman
Daniel & Andreas

skolmenyn logo

stockholm porslin om oss

om oss pipbruket festvåning södermalm om oss logotyp

VÅRA KUNDER

KONTAKTA OSS

om oss på catering stockholm glada köksgänget event