Konsert catering raider crewmat glad publik dansar

KONSERT

När det skall serveras mat i samband med konserter är vi det självklara valet. Vi jobbar med både mat till publiken, mat till allt crew bakom och runt en konsert men inte minst så kan vi ordna raidern för även de mest kräsna artisterna. Många av de sätt vi har löst matfrågor på har varit nya och innovativa och alltid bättre än tidigare år. Detta har gjort att vi vuxit stadigt för varje år som går och vi får många nya kunder och tappar inga gamla. Kontakta oss så hittar vi en smidig lösning för just ert event!

Exempel på catering till produktion och artister

Rammstein 2019 på Stadion
Detta är en av de största musikproduktionerna som finns när det gäller hur mycket som skall byggas upp. Det var cirka 200 pers som jobbade i sju dagar, sex för att sätta upp allt och en för att packa ner allt. Vi bemannade köket på Stadion där vi hade öppet 20 timmar per dygn, alltid med personal på plats och bilar som kontinuerligt levererade in nylagad mat. Vi byggde upp kök och matsal så det blev riktigt hemtrevligt. Eftersom det var så många i crewet så utökade vi matsalen med en tältlösning sista två dagarna. Vi serverade all mat till crew och de som jobbade med produktionen. Rammstein hade dock med sig en helt egen matbuss som skötte deras mat.

Fem år i rad Idrottsgalan
Vi gör all mat som du inte ser i TV rutan. Idrottsgalan går på Globen, och vi bygger upp kök och matsal i Valhall, som är låneköket inne i Globen. Idrottsgalan är en fyradagarsproduktion där vi har till uppgift att alla skall få god mat men även att det blir ett trevligt häng i matsalen. Utöver frukost, lunch och middag serveras alla mellanmål och fikastunder här. Det blir så mycket trevligare med popcornmaskiner, juicemaskiner, toasters, våfflor, franska bistrodukar och levande ljus som bidrar till trivseln. Vi har såklart även vår trevliga serveringspersonal på plats som sköter exakt allt runt maten.

Sju år i rad Fotbollsgalan
Detta är egentligen ett likadant jobb som Idrottsgalan, men på grund av lägre budget för produktionen är allt lite enklare.

Exempel på mat till publik

Tre år i rad DN, Picknick i det gröna. 
DN bygger en stor scen utanför Sjöhistoriska museet där Kungliga filharmonikerna framför konsert tillsammans med en artist med modernare repertoar. De senaste åren har det varit Lisa Nilsson, Malena Ernman och Peter Jöback som uppträtt. Här har vi ensamrätt på maten till hela publiken, det brukar komma runt 40.000 personer. Många har med sig egen picknick men vi brukar ändå sälja ett par tusen koppar kaffe, ett tusental picknicklådor och lika många nygrillade hamburgare. Då är det är fullt ös i tre timmar.

Smash 2018 Sjöhistoriska
Detta var året då Post Malone var huvudakt och vi hade ensamrätt på mat och dryck förutom i alkoholområdet. Vi byggde upp en food court med sex olika rätter som såldes från sex olika tält. Det såldes cirka 3.000 portioner mat på fem timmar.

Smash 2019 Sjöhistoriska
Nu var Robyn huvudakt och här hade vi bara en del av matförsäljningen, då vi skulle ha med 2.500 portioner. Det blev ett rent otroligt tryck och vi sålde slut vår mat på cirka två timmar. Detta utan att det blev några längre köer hos oss. Vi fick totalt ut 16 portioner i minuten från åtta
kassor. Här skulle allt vara vegetariskt/veganskt och serveras i 100% ekologiska förpackningar. Ett av våra roligaste jobb!

ETT LITET URVAL AV VÅRA KONSERTGIG

robyn konsert catering

Lugnet före stormen. 2.500 portioner mat serverades i rasande fart på Smash 2019!

Konsert DN filharmonikerna picknick i det gröna Sjöhistoriska

DN Picknick i det gröna. Filharmonikerna spelar vid Sjöhistoriska museet.

fotbollsgalan globen konsert

Fotbollsgalan. Under fem dagar servar vi alla somm jobbar med mat, fika och skönt häng.

konsert Rammstein Stadion

Rammstein. Nästan en veckas uppdrag på Stadion med mat till scenbyggare och övrigt crew.

KONTAKTA OSS