personalmatsal god lunch på jobbet fräscha råvaror rödbetor matvete

PERSONALMATSAL

Låt magen bli glad på jobbet!

I er personalmatsal kan vi hjälpa er på alla tänkbara sätt. Ledord för vår mat är fräscht, nyttigt och smakligt. Har ni kök på plats kan vi jobba ifrån det, har ni inget kök så lagar vi allt hos oss och levererar. Vi kan ha med kockar, serveringspersonal och allt annat som behövs. Vi kan även vara behjälpliga att bygga upp en trevlig matsal. 

Vi har i många år jobbat med att servera mat på arbetsplatser på daglig basis. Oavsett vilka förutsättningar ni har på er arbetsplats så kan vi hjälpa er på bästa sätt. Vi bör ha minimum cirka 50 portioner mat per dag för att det skall fungera riktigt bra.

Vi börjar alltid med att noga gå igenom alla förutsättningar hos er. Detta innebär att vi inventerar era lokaler. Går igenom vilken typ av gäster som kommer äta, samt sätter upp ett första förslag på hur servering med mera ska gå till. Därefter sätter vi en initial meny på cirka 25 rätter, som vi sedan jobbar aktivt med vartefter vi lär känna era gästers önskemål. Hela detta arbete sker så att vi i slutändan kan hålla den budget som finns att hålla sig till. 

Vi kan även leverera riktigt bra mat i låda varje dag. Den maten ska inte jämföras med lådorna man köper i mataffären.

Ta en första kontakt med oss så kommer vi ut till er och bjuder på en lunch så kan vi bekanta oss bättre.

Vi ses!
/
Anders Engström

KONTAKTA OSS