AKTUELLT HOS STOCKHOLM CATERING

Julbord

Vinterns traditionella fest!

Vegojul

Julbord som passar alla!!

Bufféer

Bufféer för alla tillfällen!

Vegomat

Vegetariskt för alla smaker!

Just nu

Häng med i vad som händer!

PARKFEST!

Hela Stockholm är er festplats! Bestäm var ni vill vara så fixar vi resten!

Vad vill ni äta och dricka och hur många är ni? Det är allt vi behöver veta för att ställa till med parkfest! Grill, bar, lekar, underhållning – vi ordnar allt! Läs mer här >>

VÅRA KUNDER

Catering mat buffé fräsch tallrik

CATERING

Vi ordnar det mesta inom catering – från frukost och fika, bakverk och egna drycker till härliga bufféer, lyxigt mingel, trerätters och dignande julbord. Det är enkelt att beställa catering och vi har mycket gott att välja bland. Meddela oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så ordnar vi alternativa rätter. All mat leveras upplagd på fat, varm mat kommer i värmeskåp.

EVENT

När ni behöver hjälp med mer än bara maten. Små eller stora event, privat eller företagsevent spelar ingen roll! Vi hjälper er hela vägen till ett verkligt lyckat arrangemang. Vi ordnar allt från mat och dryck till personal, kockar på plats, porslin, glas, is, kandelabrar, möbler, linne och transporter. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Catering event i Stockholm
Catering bra mat på jobbet vegetarisk lunch

MAT PÅ JOBBET

Alla behöver äta på jobbet, helst något som både är gott, nyttigt och ger rätt energi. Vi jobbar med konferens och personalmatsalar och alla typer av lösningar, alltifrån att enbart leverera mat till att ha personal på plats som sköter servering och all service. Vi lagar modern, smakrik och nyttig mat och kan även hjälpa er med frukost, fika, fest och så mycket mer.

KONTAKTA OSS

wordpress hemsida wordpress hemsida